Vi tilbyder både 1:1 undervisning i Drupal og Wordpress og afholder workshops, hvor de medarbejdere, der skal arbejde med Drupal eller Wordpress i jeres virksomhed, får en grundig gennemgang og bliver sat ind i terminologierne i Drupal og Wordpress.

Kurset henvender sig ikke til programmører eller folk, der ønsker at bygge en hjemmeside selv. Det er i stedet henvendt til dem, som skal forestå den løbende vedligeholdelse af hjemmesiden, tilføje nyheder, redigere og indsætte tekstsider samt oprette, slette og redigere brugere.

Hvad enten I vælger et Drupal eller Wordpress kursus, gennemgår vi de samme grundlæggende funktioner i begge systemer, som angivet herunder. I kan læse mere om de to særskilte kurser i nedenstående tekst.

Derudover tilbyder vi også gennemgang af løsninger specielt udviklet til jeres virksomhed. Dette kunne eksempelvis være en webshop, intranet, nyhedsbrev o.lign. Undervisningen foregår i deltagernes tempo og i et sprog henvendt til ikke-tekniske personer. Der kræves ingen særlige kundskaber for at kunne arbejde med Drupal eller Wordpress blot tålmodighed i begyndelsen. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs ligesom man gerne må medbringe konkrete opgaver og udfordringer man eventuelt måtte have.

Da ingen hjemmesider fungerer på samme måde, er det inden kursusstart nødvendigt med et login til jeres hjemmeside, såfremt vi skal afholde kursus omkring en hjemmeside som vi ikke har leveret.