Vi oplever alt for ofte, at budgettet til en ny hjemmeside næsten udelukkende bruges på design og udvikling på bekostning af hjemmesidens vigtigste element - indholdet!

Mange tror, at det er for dyrt at benytte sig af tekstforfattere. Det er en misforståelse, der ikke bare kan koste en god placering på Google men også kunder, hvis hjemmesiden fremstår forældet eller er skrevet i et sprog, som ikke rammer virksomhedens målgruppe. Vi tilbyder derfor tekstforfatning både i forbindelse med ny hjemmeside men også som løbende opdatering af eksisterende hjemmesider.

Vi ved, hvordan man formulerer tekster til internettet - et medie hvor kravet til teksten er en knivskarp formulering skåret helt ind til benet og afsendt i et sprog, der rammer virksomhedens målgruppe præcist. Vi kender også til vigtigheden af, at teksten er optimeret til søgemaskinerne. Vores tekstforfatter har stor erfaring inden for søgemaskineoptimering, hvilket kan være helt afgørende for, om I ligger nr. 1 eller nr. 10 på Google. Når alt kommer til alt er det nemlig ikke designet eller det bagvedliggende system, som afgør en hjemmesides placering på Google. Det er kvaliteten af indholdet!

Vi kan enten korrekturlæse eller omskrive jeres eksisterende tekster eller tekstforslag samt bistå med indsættelse af disse på hjemmesiden. Vi hjælper også gerne løbende med at opdatere hjemmesiden, hvad enten det er nyheder, en blog eller blot opfriskning af teksterne i ny og næ.

Kontakt os gerne for mere information.