Hvem er vi?

Infinito er et webbureau med kontorer i København og Göteborg. Vores primære kompetencer er rådgivning, agil udvikling samt implementering af design i Drupal eller Wordpress. Firmaets daglige drift ivaretages af Christian Fynbo, som også har hovedansvaret for udvikling på vores projekter. Vi har et solidt netværk af dygtige freelancere, som vi samarbejder med, så vi er i stand til at løfte enhvert projekt - uanset størrelse. Siden grundlæggelsen i 2005 har vi arbejdet med en lang række store virksomheder i Danmark, Sverige, Island, England og Tyskland.

Vores filosofi

Fra første færd af har vi haft ét altoverskyggende mål, som alle vores projekter bærer præg af. Aldrig at gå på kompromis med kvaliteten! Vi sætter en ære i godt håndværk og er stolte af det, vi laver. Vi tror på, at det både kan ses og mærkes på slutresultatet. Vi ønsker, at slutbrugeren skal opleve det færdige produkt som resultatet af hårdt og målrettet arbejde, hvor man mærker de små detaljer, før man ser dem.

Vi nægter kategorisk at se problemer. Der findes kun udfordringer! Og vi giver ikke op, før resultatet er blevet som ønsket. Vores filosofi er det tætte samarbejde på alle projekter. Ikke at levere hyldevarer som man kan få i snart sagt ethvert hjørne af dagens internet. Vi rådgiver derfor vores kunder i forhold til deres behov og - vigtigst af alt - deres målgruppe. På den måde får kunderne en skræddersyet løsning, der præcist matcher deres behov.

Vi har valgt at specialisere os i Drupal og Wordpress. Ved at benytte disse systemer kan vi garantere, at fundamentet til hjemmesiden bygges på solide og gennemtestede systemer. Med mere end 10.000 tilgængelige moduler til Drupal og det dobbelte til Wordpress kan man hurtigt udbygge systemerne med ny funktionalitet - hvilket kommer slutkunden til gode i form af kortere udviklingstid og derved færre udgifter. Vi rådgiver også omkring indholdsstrukturering, interaktionsdesign og brugervenlighed samt søgemaskineoptimering.

Samarbejdsformer

Vi samarbejder med en lang række medie- og webbureauer, hvor vi i rollen som underleverandør har ansvaret for den tekniske integration af eksempelvis et design eller en funktionalitet, som et normalt bureau ikke har komptence til inhouse. Vi står for projektledelse på langt de fleste projekter og har ofte den direkte dialog med slutkunden, hvilket giver en lettere og mere gnidningsfri udførsel af opgaven. Vi taler i et sprog som kunderne forstår og bestræber os på at levere en intuitiv og gennemtænkt løsning og deltager gerne i møderne med slutkunden allerede i planlægningsfasen for at sikre at eventuelle faldgruber ikke overses.

Udtalelser fra vores kunder

  • Christian have been working steady with Plastiik for close to two years, working on more than two dosen sites. Everytime with good results, and and extraordinary sense to details that may easily slip, and later make further development tedious or impossible. Having worked with programmers for more than 15 years, I can easily say Christian is in the top 1% of the most creative and all-round players you can get if you want to develop for web. While being highly specialised in backend, he still maintains more than general knowledge of everything front-end making it a breeze to let him problem-solve and make decisions from design elements to functionality by him self - and always hitting home. For more information always feel free to contact me on [email protected]

    Thomas Finn

    Indehaver, Plastiik

  • Christian is a strong and motivated person, he is fair in all aspects of his business and respects those who he works with. Christian is friendly and easy to communicate with, I certainly hope to work with him for a very long time!

    Ágúst Guðbjörnsson

    COO/Marketing Manager at SitStretch